Türkmenköy İlkokulu Öğrencileri “Dr. Fazıl Küçük ve Millî Mücadele” Sergisini Ziyaret Etti…
Eklenme Tarihi: 04 Mart 2019, 15:29
Son düzenleme: 08 Ağustos 2019, 08:48

Türkmenköy İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Vakfı bünyesinde bulunan Kıbrıs Türk Millî Tarih Müzesi öncülüğünde Kıbrıs Türk Lideri Dr. Fazıl Küçük’ün 35. ölüm yıl dönümü anısına ülkemiz 92 sanatçısının 165 özgün eseriyle hazırlanan “Dr. Fazıl Küçük ve Millî Mücadele” temalı sergiyi ziyaret etti.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Türkmenköy İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine sergiyi ziyaretleri sırasında Dr. Fazıl Küçük ve Millî Mücadele hakkında bilgiler aktarıldı.


Rengül Selkan; "Dr. Fazıl Küçük'ün Liderliğini ve Yer Ettiği Her Alanı Bu Sergide Görmek Mümkün…"
Türkmenköy İlkokulu öğretmenlerinden Rengül Selkan, Kıbrıs Türk Toplumunun Lideri Dr. Fazıl Küçük için çok güzel bir sergi hazırlandığını ifade ederek, Kıbrıs Türküne liderlik yapmış olan çok önemli bir insanın her karesinde her faaliyetinin gazetesinden, doktorluğundan, liderliğinden yer ettiği her alanda sergilendiğini belirtti.

Sadece resim tekniklerinin dışında çocukların kendisini bu alanda somut olarak görebilmelerinin kendileri için eğitici bir sergi olduğunu dile getiren Selkan sergiden memnun kaldıklarını söyledi.