Kıbrıs Modern Sanat Müzesinin Açılışını Yapacağı Sergiler, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi ve Bakanlar Kurulu Tarafından Kültür Sanat Etkinliklerinin Yapılabileceği Kararı Alınıncaya Kadar Ertelendi
Eklenme Tarihi: 01 Mart 2021, 09:35


Kıbrıs Modern Sanat Müzesinin bu hafta içinde açılışını yapmayı planladığı sergiler, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi ve Bakanlar Kurulu tarafından kültür sanat etkinliklerinin yapılabileceği kararı alınıncaya kadar ertelendi.

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi tarafından, sanatçılar Alexey Utkin ve Asgat Dinikeyev’in “Kıbrıs Manzarası ve Mutelifleri” ve “Zaman Şiiri” sergilerinin açılışlarının, 1 Mart’ta Girne Üniversitesi Güzel Sanatlar Galerisinde yapılacağı açıklanmıştı. Ayrıca Kıbrıs Modern Sanat Müzesinin 370’inci sergisi olacak “Güzel Sanatlar Şubat Sergisi” de 3 Mart Çarşamba günü Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Sergi Salonunda açılacaktı.

Kıbrıs Modern Sanat Müzesi tarafından yapılan açıklamaya göre, bu hafta açılışı planlanan sergiler de dahil olmak üzere, bütün sergilerin açılışları, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi ve Bakanlar Kurulu tarafından, kültür sanat etkinliklerinin yapılabileceği kararı alınmasının ardından gerçekleştirilecek.